Home O blogu

O blogu

Moje ime je Sandra.

Volim ljude, dobre knjige, prirodu, nove gradove i među svim navedenim stvarima doslovno najslađe, a to su slastice. Jako volim peći kolačiće, tortice i raznorazne desertiće (uvijek ih spominjem u deminutivu). 🙂  To ne samo da me opušta, nego me i jako veseli. To je moja meditacija.

Ovaj je blog nastao kako bih svoje najdraže recepte podijelila s drugima. Tu ćete svakodnevno moći pratiti ono što pripremam, fotografiram i degustiram. 🙂

Blog je zamišljen kao zbirka recepata pronađenih u starim maminim kuharicama i/ili u bespućima interneta te recepata koji su nastali onako usput i sasvim slučajno. A takvih je jako puno.

Ja sam jedna od onih koji više manje sve sastojke dodaju onako od oka. Uvijek sam se smijala maminim uputama i receptima za kolače u kojima stoji da dodam „brašna po potrebi“, a danas i sama tako kuham i pečem.

Međutim otkad sam počela pisati ovaj blog trudim se kad nešto pečem ili pripremam odmah zapisati koliko čega sam (onako otprilike i po potrebi 😉 ) dodala.

Budući da mi je ovo hobi i da uz redovan posao nemam puno vremena, veliki broj ovdje objavljenih recepata se može jako brzo pripremiti. Što ne znači da nisu jakooo ukusni.

Prijatelji mi ne vjeruju kad kažem da ću ispeći kolač za čas, ali sad se mogu i sami uvjeriti da puno obavljenih recepata ne zahtijeva puno vremena.

Nadam se da ćete u ovoj mojoj online pustolovini i vi uživati. Klikajte, pecite, klopajte i uživajte u svakom zalogaju… Svakako šaljite svoje dojmove. Veselim se vašim komentarima. <3

sandra2

P.S. sve fotografije (i one lošije i nešto malo bolje) su moje djelo. Nastale su iPhoneom ili uz pomoć vjernog prijatelja Sonyja. 🙂 

Korištenje sadržaja s bloga nije dopušteno bez odobrenja. Ukoliko vas nešto zanima komentirajte me ili pišite na sandra@bakeapieceofcake.com